Post by weikerkaphoconc on Feb 7, 2022 17:26:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшити все ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Mania - Blast 2022 version ▞▞▞
Дуже хороша річ
ЗАБЕЗПЕЧЕНИЙ ЗАБАГАТОМ РЕКЛАМИ ІГР. ВИДАЛЯЮ, ТАК ЩО НЕ НУЇВ ВІД КІЛЬКОСТІ ВИТРЯТОГО ЧАСУ НА РЕКЛАМИ
30 секунд додає відстій
Застряг на рівні 461 і рухатиметься далі за 461
Я, дуже люблю, що там додає, набагато менше. Люблю ❤️, цей шутер, гра та багато іншого. Дякуємо 😊 👍👍😊 за менше додавань 🐱.. Насолоджуйтесь цією чудовою грою!!!👍👍😃😃❣️❣️Five Star ⭐⭐⭐⭐⭐, напевно. Насолоджуйтесь 👍👍👍
Ця гра написана мовою, яку я не розумію: поки я граю, чому
Це не та гра, якою було показано
Весело
Після гри в приклад гри під номером 56, коли ви залишаєте гру та повертаєтеся, чому вам потрібно знову грати під номером 56, перш ніж ви зможете рухатися вперед?
Дуже приємно, я дуже люблю кольори в ньому.
Bubble Shooter Mania - Blast Hjernegymnastik tzx
Phone Case DIY Παιχνίδια προσομοίωσης kig
Bubble Shooter Mania - Blast معمایی mgz
Велика затримка між іграми
Вбийте трохи часу і заспокойтеся
Добре, але занадто багато реклами.
Весела гра, але, чесно кажучи, здається, стає складнішою набагато швидше, ніж я хотів би, але час від часу мені все одно подобається грати 😊
Це дуже весело, і це змушує вас по-справжньому думати про те, що буде далі. Я люблю це, дякую
Добре, за винятком зависання @ 723 lv., додаток знову зупинився, але знову почав з 1 рівня
На деякий час це нормально, але зараз це смішно.
Тільки почав... ..побачимо. Повернемося до гри
Трохи повільно
Гарна розвага для простого відпочинку та насолоди!
Освіжаюче та весело
Не така цікава гра. У більшості випадків кулі неправильного кольору продовжують з’являтися, які навіть не ближче до дошки... це змушує вас розчаруватися та втратити інтерес до гри. Скарбничка Альдо завжди повна .. вона ніколи не дозволяє купити монету. Можливо, є функціональна проблема Щоразу, коли з’являється неправильна бульбашка, і ви втрачаєте всі монети, всі свої бомби, лазер і веселку тощо.
За раніше
Дуже дуже важкий крок, дуже погана програма
Дуже хороша гра, якщо ви використовуєте свій мозок 😉
Bubble Shooter Mania - Blast معمایی mgz
Чудово сидіти вдома і нічого не робити під час цього covid19.
Дуже складно, мені це подобається.
Я б поставив цій грі 5 зірок, але вона справді несправна... коли ви переходите на вищі рівні, у вас все може бути чудово, тоді раптом вам доведеться перезапуститися, тому що це не дозволить вам вибрати кольоровий м’яч для стрілянини. .. і це до біса обтяжує!!!! Оновлення, нарешті довелося видалити цю гру на 185 рівні ... просто забагато глюків при виборі кольорового м'яча.
Чому бонус блимає на екрані в різних місцях так швидко, що ми не можемо їх зловити?
Зі мною весела гра: коли ти цілишся, ціль вірна, ти не жахливий тут, ти пропустив свій м'яч, це правильно, наше ім'я, але банки фантастичні, тобі це сподобається, і я не віддам усі п'ять до будь-якої просто будь-якої гри вона має дуже подобатися
Зйомка бульбашок відбувається занадто повільно, і коли ви змінюєте колір... він повертається занадто швидко
Весела гра
Чудова гра, у мене є єдина скарга, коли я ціляюсь вліво, вона йде вправо. Не весь час, але робив це 3 рази. Інакше я люблю це
Я чудово провів час, граючи в цю гру, коли я почав грати, я не хочу зупинятися, спробуйте, вам сподобається
Чудова гра, у яку весело грати