Post by csofensannonsccur on Feb 17, 2022 8:12:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Billiards City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Billiards City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Billiards City 2022 version ▞▞▞
Gdyby nie q-wa reklamy co poziom bym dał więcej...
Poprostu świetne gra nic dodać nic ująć polecam
Billiards City on iOS - PSPrices
Jest ok
Gdybym nie ta rączka, dałbym 5.
Śliczna gra heads-up jest darmowa, a reklamy nie trwają zbyt długo
Gra wydała mi się dość interesująca, mam na myśli to, że szlifuje twoje umiejętności, dzięki czemu za każdym razem, gdy grasz w prawdziwym świecie, możesz być profesjonalistą.Ale jedyne dwa problemy, jakie napotykam w grze, to reklamy, które pojawiają się na moim ekranie za każdym razem, gdy gram, a po drugie gra miała być wymagającą grą, w której zamiast grać w pojedynkę, walczysz z innymi graczami.
pobierz najpopularniejszą grę Sport na urządzenia z systemem Android, darmową i polecaną grę Sport na ... Stick Pool Club: 8 Ball Pool, 3D Poker, Callbreak.
Dobra gra i łatwa do grania dla początkujących, jest również bardzo pomocna
Ogolnie gra fajna. Ale za dużo reklam.
Skra kakakaaka skrkaka rutututututu
Świetna gra, utrzymuje koncentrację, dzięki czemu możesz zrobić idealne ujęcie, bardzo urzekające...
Ekstraklasa Piłka Nożna on Windows PC Download Free - 1.7
Prawie niemożliwe. rozpocząć Nową Grę. Kto to robi? A reklama, w której kulki rozpływają się na stole bilardowym Birds Eye, nie istnieje, kiedy pobieram ich aplikację. Co w ogóle dają z tymi facetami?
Świetna gra jest ok
Fałszywa reklama!!! Jestem zwabiony widokiem stołu, który wygląda tak, jakbym mógł patrzeć przez stół, aby ustawić moje strzały. ALE, och nie, mogę zobaczyć tabelę tylko z lotu ptaka powyżej. Bardzo rozczarowany!!!
Gra jest ciekawa, podoba mi się ta gra, polecam ją wszystkim do pobrania, jest przyjazna dla użytkownika
Droga do wielu reklam.
Opis Gry. Aplikacja Na Androida Pooking Wydana 2022-
Nie możesz zagrać w tę grę, ponieważ wszystkie reklamy za każdym razem, gdy grasz w hip-hopowe reklamy, wychodzą wszyscy oglądasz je więcej reklam niż ja grając w grę
Wspaniałe doświadczenie i doskonałe standardy gry, które pomogą poprawić umiejętności.
Myślałem, że to będzie zwykła gra w bilard; okazuje się, że tak nie jest. Grałem przez 5 poziomów tej gry i ciągle się zawiesza. Reklamy są trochę irytujące, ale nie mogę sobie poradzić z ciągłym zawieszaniem się gier mobilnych, które mam. Musiałem odinstalować, ponieważ awaria była bardzo zła. STRASZNY! Popraw swoją aplikację.
Fizyka jest zbyt wąska w rogach, jakie nagrody? Kolorowe kije do basenu, które nic nie robią, wszystko to jest normalne w sklepie z zabawkami goober, dla mnie zatrzymaniem pokazu były okropne efekty dźwiękowe, przypadkowo wbij 2 piłki w dziurę, a nie pochlebne krzyki i wrzaski są okropne. Jeśli pobierzesz tę grę lub jakąkolwiek inną grę, wyłącz dane urządzenia mobilnego przed rozpoczęciem gry i żadne reklamy ani elementy rozpraszające nie zostaną załadowane, więc nie zobaczysz żadnych reklam
Fajne
Fajną grą do gry była gana, która daje 4 gwiazdki tylko 2 wiele reklam
Fajna gra ok
Fajnie się gra, tylko te reklamy co plansze uciążliwe troche
Poświęć minutę grając, spędź 2 oglądając reklamy
Pooking - билијар Град Спортске zfu
Lubię grać w tę grę. Nie mogłem po prostu przyznać mu 5 gwiazdek, ponieważ bardziej bym go pokochał, gdyby był to podwójny gracz, a nie pojedynczy gracz, ponieważ sprawia to, że gra jest dla mnie trochę znudzona. Jednak świetna gra.
Raczej nudne, zniekształcone stoły są miłym zwrotem akcji. Ale inaczej? To nudne. Reklamy sprawiają, że wygląda to ciekawiej. Ale posiadanie strzałów już ustawionych sprawia, że gra nie jest zabawna, a reklamy po prawie każdym strzale spowalniają grę....
Doskonała grafika i dość dobra grywalność. Jednak, jak zauważyło kilku innych, kontrola prędkości może mieć spust do włosów i oddać strzał bez zamiaru. Również prędkość/moc jest niespójna. Zdjęcie wykonane przy tych samych ustawieniach może mieć bardzo różne wyniki. Poza tym jestem złapany w niekończącą się grę bez wyraźnego celu lub wyjścia. Jestem na 230 poziomach i mogę wspinać się tylko o jeden poziom na raz. Wreszcie, bez pomocy lub dokumentacji, użytkownik może odgadnąć pewne obiekty, takie jak ręka i różne wskazówki. Podsumowując, przyzwoita gra, która wymaga tylko odrobiny dopracowania, aby była doskonała.
Reklamy z pewnością sprawią, że Twoja gra będzie nieszczęśliwa w każdej chwili w przestrzeni
Super gra można się zmienić, ale po drugiej stronie nie ma się, wiec zmienia się z pięciu gwiazdek na jednym. Jak naprawią ponownie damę pięć.
Pooking - Billiards Şəhər İdman azqo
Dni nie polecam nikomu
Gra spoko. Tylko za dużo reklam.
Gra jest łatwa do grania i lubi
8 Ball Billiards · Install APK · Pooking - Billiards City · Install APK · Catchball Hoop · Install APK · Hoop Clash · Install APK · Hoops Clash · Install APK · Wet
Nieprofesjonalne, ale dobre dla dzieci
gra pełna reklam.
tak wiele reklam… tak denerwujących
Ramboat - Offline Action Game Arkādes spēles qav
Pooking - Билярд Сити Спортни bxk
Gra dobra ale reklama nasrane ze obrzydza