Post by exerasinve on Feb 19, 2022 20:42:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox sikkə ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Fruit Candy 2022 version ▞▞▞
Sweet Fruit Candy Пъзели xqx
Bu, indiyə qədər ən əyləncəli, rahatlatıcı və maraqlı oyundur .. bu asan bir oyundur ..
Mən heç bir giriş olmadan oynamağı sevirəm və çoxlu reklamlar var! Təşəkkürlər! İndi oyuna qayıda bilərəm? Bu, heç bir fasilə olmasa, olduqca gözəl oyundur. Bir daha təşəkkürlər!
Salamlar necesiniz yaxsi oyundur lakin reklam olmasa lap ela mene haqq verenler yazin
Maraqlı oyun Asudə vaxtdan istifadə etmək yaxşıdır.
Qewey oyundu hemde cox eseb verir reklamlari ise adami deli edir🥵🥵🥵
Reklami bezdirir adami
Critical Strike: Shooter Games Cabaran lgo
Super oyun mən bunu ölənə qədər oynuyucam buna pis deyənlər oynu oynaya bilmirlər deyirlər oyun pisdi super oyundu 999999999999ulduz mən bunu3000qeder oynmasam oynuyaramda
Çoxlu reklam!!!
Bu oyuna aşiq oldum, oynamaq asan və çevik, qrafika heyrətamizdir və haha! Yemək üçün qarşınıza çıxan it onu daha əyləncəli edir.
Bu, mənim indiyə qədər oynadığım ən sevimli oyundur! Mükəmməl bir stresdən azad edən! Mən 600-cü səviyyədəyəm və bir şey var və sadəcə bu oyunun sonuna çatmaq istəmirəm! Bundan tam zövq alıram!❤
Elanlar, elanlar, elanlar... Həqiqətən bezdirici!!!
Siz 1600-dən kənara çıxmalısınız. Bu əyləncəli oyundur və uşaqlarım 1600-ə çatana qədər onu oynamağı xoşlayırdılar. Mən onu 5 kimi qiymətləndirərdim, lakin 1600-dən kənara çıxmadığı üçün 3-dür.
bu çox maraqlı və bilikli idi .və onunla oynamaq və həmçinin kimisə məşğul etmək çox maarifləndiricidir
Əyləncə ton! Çətin, lakin həll olunmaz deyil. Bu oyunu çox tövsiyə edin.
Bu oyun 24/7 o qədər asılılıq yaradır ki, siz yalnız bir səviyyə daha deyəcəksiniz və mən yatacağam. Saat üçdən sonra və işdə pis bir gün. Aldadıcı dərəcədə sadə, lakin deyil. 1000 səviyyə zəhmət olmasa!
5 ulduz verdim amma hələ oynamamışam amma yaxşı bir oyuna bənzədiyi üçün 5 ulduz verdim😊😊
Çox gözəl oyun, lakin çətin səviyyədə istifadə etmək üçün heç bir güc artımı yoxdur. Mənim üçün pis deyil.
E yani🙄😏
Oynamaq üçün pis oyun deyil, baxmayaraq ki, onun ən yaxşı tərəfi cansıxıcılığı öldürməsidir
Mən oyundan həzz aldım, lakin qurd hissəsi deyil, başqa cür ola bilərdi.
Sweet Fruit Candy ปริศนา nurc
Bu yaxşı oyundur, lakin çox yavaş yüklənir
cox oyundu ancaq reklamınız olsa adam bezir əsəb daha yaxşı olaram reklam olanda olmasa daha yaxşı olar təşəkkür edirəm
Həddindən artıq müdaxiləedici reklamlar. Telefonum istilənir, bu, batareyanın tükəndiyini göstərir.
Gözəl oyundu amma reklamlarla doludu reklamdan nifrət edirəm😯😯😯😯😯🙄🙄🙄😥😥😫😢😢😤😞😕
yeni xüsusiyyətlər və eyni zamanda oyunun yeni həqiqəti ... yeni səviyyədə yeni bir şey .. bu oyun oynamaq üçün çox maraqlıdır
superdi amma ki reklam olmasa
Çox gözəl
Reklam reklamları və daha çox reklam 😑...9 bundan başqa bu gözəl oyundur.
Sweet Fruit Candy पहेली xqn
Mən bu oyunu silirəm. Bir oyunçuya məcbur etdikləri bütün reklamlarla vaxtımı itirəcəyəm.
super
Çox reklam, çox... Oyun oynamaq mümkün deyil. Silinir......
Sweet Fruit Candy Puzles txe
Mən reklamlara nifrət edirəm, sonra hər lövhə həqiqətən də oyunu yavaşlatır
Mən 1000 500-ə çatdım niyə onu geri qaytarmağa kömək edə bilmirsən ki, mən daha çox həzz ala bilim.. hər halda bu oyunu oynayanda özümü xoşbəxt hiss edirəm
Mən bu oyundan həzz alıram, rəng və meyvələrinizə gəldikdə gözlərin koordinasiyası ilə heç də çətin deyil. Bu, uşaqların da oynaması üçün çox yaxşıdır, çünki o, zehnini davam etdirir və bacım da bu oyunu oynamağı sevir. Hər dəfə yenidən başlayıram. 1600 seans tamamlayıram. siz indi X olmadan əlavə etdiniz və ya bağladınız Oyunu bağlamalı və yenidən başlamalısınız, zəhmət olmasa düzəldin.