Post by raiveinebciaspool on Mar 9, 2022 8:31:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ glitch glitch gemov ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Wow! Nikdy predtým som nehral lepšiu hru na lietadlá (na telefóne), okrem niektorých problémov s reklamami je hra veľkolepá. získanie zlata a diamantov je trochu práca, ale všetko ostatné je celkom dobré. pokračujte v pridávaní ďalších bojových lodí. nie futuristický druh skôr vintage e.t.c plz
Má skvelú grafiku a nepáčilo sa mi, že ste si museli kupovať Behermotha za doláre. Ak chcete, aby ľudia hrali vašu hru, musíte si hru tiež kúpiť za všetky meny
Toto je celkom dobrá hra, milujem ju😍toto je, pretože má celkom dobrú grafiku, aktualizáciu na nové a lepšie veci, celkom šok, že je to offline hra s takým potenciálom😍 hrám asi dva roky som rád, že som stále jednou z mojich najobľúbenejších offline hier vôbec😍n Vyzývam divákov, aby ak vás tieto typy hier zaujímajú, nestrácajte čas a sťahujte a začnite hrať😍
táto hra je na hovno! vždy, keď si vyberiem plán zbrane a lietadla, ktorý sa hodí k môjmu bojovému lietadlu (aby som si mohol vylepšiť zbraň), pripadne mi na iný druh plánu lietadla. Minul som veľa diamantov len za plán, ktorý nie je vhodný pre moje vojnové lietadlo.
Chcem, aby ste umožnili použiť viac ako jedno lietadlo v jednej hre, a to tak, že ak lietadlo nebude fungovať dobre, bude možné ho vziať späť na lietadlo a potom získať ďalšie lietadlo bez prerušenia hry.
Veľmi dobrá hra
Dobrá hra.
Pekné ovládanie a grafika. Vzali sme 2 hviezdy kvôli veľkému množstvu prídavkov, najmä keď hráme špeciálnu misiu o zlato. A vidíme viac ako hranie hier
Ahoj JOY CITY Corp, naozaj milujem túto hru a začal som ju hrať v roku 2015 dodnes, vždy som ju mal nainštalovanú vo všetkých telefónoch, ktoré som odvtedy vlastnil (teraz viac ako 7 smartfónov) a nikdy som ju nemal akékoľvek sťažnosti. Ale teraz mám VEĽKÚ SŤAŽNOSŤ, Od konca minulého roka som sa nedokázal posunúť za úroveň tutoriálu. Majiteľ tohto GameID (YawningMartian67473) mi kradol všetky odmeny a ovládal 'GUNSHIP BATTLE:Helicopter' na mojich telefónoch, prosím Pomoc.
Vždy sa zobrazí čierna obrazovka a je potrebné reštartovať
Je to najlepšia hra
1 hviezdička. prečo? 1. Prečo potrebujete moje kontakty? Predať to nezáživným hackerom? 2. Obrazovka zamrzla hneď po tom, čo sa v hre Absolute podvod objavilo logo Joycity. Neinštalujte ani sa neodvážte túto hru vyskúšať
Prečo po dokončení 1. fázy nemôžem hrať hru oveľa dlhšie? Prečo som vyhodený z hry?A prečo chce mať pripojenie na internet?Čakal by som na vaše odpovede.
Vinikajuca hra ale pozor nutne goldy na lepsie vrtulniky
Najhoršia hra, aká kedy bola nainštalovaná, sa násilne pokúsila kúpiť helikoptéru a použiť výukové časti, aj keď nechcem, ale pre ďalšie hranie musíte urobiť skôr to, prečo chcú prístup k účtu ako. Kontakty a iné, to je hra. Jednoducho nainštalujte súbor a začnite hrať namiesto toho, aby ste požiadali o zachovanie prístupu do galérie, kontakt...
Na začiatku sa mi táto hra páčila. Ale raz, keď kliknem na tlačidlo „Kúpiť“ na nákup vrtuľníka Huey v tutoriále, nezaberie to. Akoby som doteraz uviazol uprostred nákupu a nemôžem prejsť na ďalšiu časť návodu. A keď naň kliknem, vždy sa zobrazí „Zlé pripojenie“, dokonca aj môj internet je rýchly. Opravte to. Vďaka.
vyhodí ma to z hry, keď sa objaví logo obchodu Play s nápisom Stiahnuté z obchodu Play. opravte to prosím. Kedysi som vedel hrať túto hru, ale teraz už nemôžem.
Najhoršia hra v mojom živote. Toto neinštalujte. Tlačidlo nefunguje. Som na misii 4, ale miniem na ňu takmer 2000 zlatých, ale nemôžem sa kvalifikovať.
Hral som túto hru už v roku 2014, nemôžem dokončiť misie po epizóde 16, pretože nové lietadlá sú také drahé na nákup a nepriatelia sú preto supertvrdí, takže prosím, zlacnite lietadlá.
Hra je dobrá, ale nedokáže získať moje údaje. Predplatil som si veľa služieb/platených remesiel, ale nemôžem ich získať, pretože som zmenil telefón.
Hra je dobrá, ale má problém, nemôžem uvoľniť zlato. Keď som videl AD, dostal som odmenu 2 zlaté. Prosím, zvážte a zadarmo odmeňte ďalšie a ďalšie zlaté. Nemôžem si kúpiť bojový vrtuľník, pretože budem 7. lavel. Chcem 12. alebo 24. rad viac, aby som si mohol kúpiť dobrý bojový vrtuľník.
Warship a gunship my nejdú ja neviem
:-S>:@
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Laga jmq
Milujem to, ale vy ste veľmi lakomí. Druh. Po prekonaní epizódy 2 som dostal chinook a 200 zlatých spolu s niekoľkými mincami. Keď som išiel do svojej haly, zlato zmizlo. Všetko ostatné zostalo. Nie je v pohode. Zober si aspoň všetko...
Príliš veľa reklám, aj keď ste nehrali hru, používanie iných aplikácií a reklám prišlo ako bombardovanie. Túto hru hrám už 3 roky, ale nikdy som nezažil také sklamanie. Bez dátového pripojenia nie je možné získať zlato ani diamanty a ak zapnete dáta, potom je príliš veľa videoreklám. Diamanty a plány sa zbierajú veľmi ťažko. Nie je možné nakupovať diely bez míňania obrovského množstva zlata a zarábanie zlata nie je možné bez údajov. Ako preboha môžeme hladko naplánovať túto hru... Sklamaný.
Táto hra je dobrá, ale má veľa problémov, ako napríklad zamŕzanie hry, nechce sa spustiť, ako aj hlásenie „zlé pripojenie“, keď mám dobré WiFi, opravte to.
Príliš veľa alebo by som mal povedať waaaaaaay príliš veľa pridáva, ako keď idete do hangáru alebo do obchodu, reklama sa prehrá 30 sekúnd alebo menej bez tlačidla takmer preskočiť, a čo je najdôležitejšie, nemôžete uložiť alebo zaregistrovať, aby ste si uložili svoj postup a odstránili váš starý súbor alebo váš najstarší účet v tejto hre...ak to čítajú vývojári alebo niekto z komunity, nekritizujem vašu hru/produkt, hovorím len pravdu...a prosím opravte hru, aby ju každý mohol šťastne hrať znova ako staré dobré dni 2017..
Skvelá hra a veľmi dobrá grafika a bojové lode, prosím pokračujte v pridávaní bojových lodí a zbraní. A skromná požiadavka na joycity, pridajte funkciu pre viacerých hráčov, potom to bude bezpochyby hra číslo 1.
Super hra len potom sú už ťažké levely.
Tam odmeny reklamných partnerov nefungujú. Splnil som požiadavky a mal som mesiac dlhý rozhovor prostredníctvom e-mailu s pomocou TapJoy; niekoľkokrát tvrdili, že problém vyriešili, ale ani raz neboli moje „diamanty“ udelené tak, ako som sľúbil. Samozrejme, TapJoy by chcel viniť moje internetové pripojenie, ale to je smiešne. Moja 4G je dokonale silná, schopná hrať hru, schopná sledovať reklamné videá, schopná veľa vecí. Nesťahovať.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Акционе pomn
Chcem hrať hru od začiatku. Teraz som si ju stiahol a údaje hry sa automaticky ukladajú, pretože staré sa ukladajú automaticky Hru od prvého nemôžem hrať, takže vymažte moje staré údaje o hre.
Je to dobrá hra
Temple Run 2 ஆக்ஷன் iwmf
V kapitole 11 EP 3 je misia príliš ťažká v jednoduchom režime, žiadne lietadlo s touto pneumatikou ju nedokáže dokončiť, poďme sa zamyslieť, ak si nikto nemôže kúpiť lietadlo, ako dokončí misiu, všetky plány sa kupujú zlatou mincou a nie je tam žiadna misia zarobiť také zlato na nákup týchto lietadiel,,,,,hlúpy vývoj, choď do triedy 1 a študuj viac
Táto hra je dobrá, ale zvýšte bonusové epizódy, aby ste získali veľa zlata a kúpili ťažké lietadlá, opravte tento problém