Post by raiveinebciaspool on Mar 9, 2022 8:33:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spanish Class Demo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spanish Class Demo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити хак ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Spanish Class Demo 2022 version ▞▞▞
Дійсно простий у використанні та чудовий спосіб вивчити мову у вільний час.
Щиро дякую
Spanish Class Demo 教育 hrf
Ця програма чудово підходить для вивчення іспанської мови, але коли справа доходить до багатовибору, я вважаю, що в перекладі часто є слово, наприклад, лама — це слово, а лама також є у варіанті для відповідей, а не називати мене, моє ім’я чи carne це варіант для себе isntead або м'ясо, і більше слів мають таку ж проблему. Якщо цю проблему буде вирішено, це буде ідеальний додаток.
Це добре використаний додаток, він не гірший
Чудовий додаток для початківців.
Першокласний додаток
допомагає краще знання іспанської мови.
Я люблю це, це так дивно
Мені подобається цей додаток
Я відчуваю, що я на уроці іспанської! Ця програма дійсно допомагає вчитися на мої іспити!!!
Голос більше не працює
Перший раз за допомогою демонстрації курсу іспанської мови!
Я можу уявити тих, хто вже тримає в голові слова, що це спрацює, але для мене, як для повного новачка, це не так. Також коротші слова не відтворюють звук (s3)
Це чудовий спосіб вивчити і попрактикувати іспанську мову!
але є деякі помилки.
Чудовий додаток, я рекомендую його всім початківцям. B-)
Мені дуже подобається ця програма, вона проста у використанні та допомогла моєму словничному запасу.Сподіваюся побачити більше слів і фраз.
Cat Bird સાહસિક cyrp
Spanish Class Demo 教育 skgo
хороший
Чудовий додаток мені дійсно допомагає!!!
Це досить хороший додаток. Це допоможе вам зрозуміти вимову слів.
Не подобається частина перекладу. Я хотів би розпізнавати зображення з доданими іспанськими словами.
Розмовляємо іспанською! Вау
Мої улюблені вправи на аудіювання! Це дійсно допомагає!
Уміння випробовувати себе на певні теми дуже допомагає.
Тести веселі. І оновлення продовжують надходити. Проте демо може використовувати трохи більше вмісту.
Я дізнаюся більше
Переглянув інші програми, і це один з найкращих. Я б хотів, щоб іменники та прикметники були в розділі словника. Інакше отримати повну програму!
Чудовий додаток, підтримує мозок активним
Spanish Class Demo 教育 hrf
Чудова програма! Нічого зайвого, лише необхідне. Також приємно тішити наявність граматики, розбитої за категоріями, на відміну від інших подібних додатків.
Демо може використовувати більше вмісту, але це приємно. Іспанський голос вимовляє правильно.
Дуже ретельно, добре попрацювали!
Хороші засоби навчання..
Чудово!!!
Просто переконайтеся, що для параметрів тексту в мовлення не встановлено значення Завжди
Це абсолютно приголомшливо. Справді чудово, якби це було абсолютно безкоштовно. Це дуже допомагає. Мені сподобалось.
Розпізнавання голосу жахливо! В іншому випадку додаток хороший.
Чудовий, веселий спосіб вивчити мову. Інтерактивний досвід навчання.
Вправи не спрацювали і змушували б закритися. Розчарований, оскільки більшість відгуків стверджують, що це чудовий додаток, будь ласка, виправте!
Це найкраще, що я не налаштував аудіо, щоб не чути слів, але він все ще працює ідеально
Чудовий, дуже повний додаток. Я б запропонував вам знати, які дієприкметники минулого часу та інші речі такого характеру, щоб по-справжньому це зрозуміти. Це стосується вас, а не програми.
Ця програма чудово використовує час під час очікування в черзі в продуктовому магазині або в вестибюлі в кабінеті лікаря.
Зробіть так, щоб я купив повний рахунок FRM PHN
Справжні хороші супердодатки
Багато корисних слів. Педагоги та їхні лобісти повинні кидати вам гроші, щоб це було безкоштовним і актуальним. Не соромтеся поділитися цим коментарем з ними під час збору коштів.